Yaşam

CUMHURİYETİMİZİN 100. YILINDA ÜNLÜ İSİMLERDEN ATATÜRK EVİNE ANLAMLI ZİYARET!

Özel jet uçak konforunu LM’ye taşıyan marka, bu modelin tanıtımı için ünlü isimleri bir araya getirdi.

Uçaktaki business class konforundan ilham alan ve misafirlerini lüks modelin konforunu yansıtacak şekilde ağırlayan Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO Ali Haydar Bozkurt’un ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlik, Gökçe Bahadır-Emir Ersoy, Burcu Biricik-Emre Yetkin’i ağırladı. , Aybüke Pusat, Saadet Işıl Aksoy ve Elvin Levinler. Bir deneyim sunuldu.

Aracın tam yatar, masajlı, ısıtmalı/havalandırmalı koltukları, 48 inç HD ekranı ve buzdolabı gibi pek çok özelliğinden yararlanan ünlü isimler, Selanik’teki eşsiz deneyimini paylaştı.

Cumhuriyetin 100. Yılında Ünlü İsimlerden Atatürk Evi Ziyareti

Ünlü Tarihçi ve Yazar Saffet Emre Tonguç’la birlikte Selanik sokaklarında dolaşan konuklar, ayrıca Atatürk Evi Müzesi’ni de ziyaret ederek Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yıl dönümünde duygusal anlar yaşadı.

Aracın özellikleri, araç hareket halindeyken içeriden yapılan canlı yayınla tanıtıldı. Toplantıya VIP arka koltuklardan ve araç içindeki dev ekrandan ünlü isimler katılarak interaktif deneyim paylaşıldı. Toplantıya araç konforuyla katılan misafirler ilk kez böyle bir deneyim yaşayarak lüks aracın sunduğu özelliklerden büyük beğeniyle bahsettiler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu