Haber

O Sahne Nişan Attırdı! Dilan Çiçek Deniz ve İrlandalı Yönetmen Sevgilisi Thor’un Ayrılık Nedeni Belli Oldu!

Geçtiğimiz yıl bir müddettir birlikte olduğu sevgilisi İzlandalı direktör Thor Saevarsson’dan evlilik teklifi alan Dilan Çiçek Deniz gündeme bomba gibi düşmüştü. Geçtiğimiz günlerde hem evlilik hazırlığında hem de yoğun bir iş temposunda olan Dilan Çiçek Deniz’in sevgilisiyle şiddetli bir hengame ettiği ve nişan attığı öğrenilmişti. Ayrılığın nedeni ise belirli oldu. Gelin Dilan Çiçek Deniz ve Thor Saevarsson’un ayrılık iddialarına birlikte bakalım…

Son zamanlarda yıldızı parlayan oyuncu Dilan Çiçek Deniz ve bir süredir beraber olduğu İzlandalı yönetmen sevgilisi Thor Saevarsson ilişkileriyle gündeme bomba gibi düşmüştü hatırlarsınız ki.

Deniz, geçtiğimiz yıl sevgilisi Thor’dan evlilik teklifi almış ve ünlü çift nikah hazırlıklarına başlamıştı.

Aşklarına dolu dizgin devam eden ünlü çiftten geçtiğimiz günlerde ayrılık haberi gelmiş ve hayranları epeyce şaşırmıştı.

İddialara nazaran Thor’un kıskançlığı yüzünden çiftin şiddetli kavga ettiği ve Deniz’in öfkeyle kül tablası fırlattığı öğrenilmişti.

Gelen son bilgilere nazaran kıskançlığın nedeni ise Dilan Çiçek Deniz’in Burak Deniz’le oynadığı Kal sinemasındaki sevişme sahneleri olduğu sav edildi.

Geçtiğimiz hafta Netflix’te yayınlanan Kal filmde Burak Deniz ve Dilan Çiçek Deniz’in ateşli sevişme sahneleri toplumsal medyada da gündem olmuştu.

Ünlü çiftten hususla ilgili şimdi bir açıklama gelmedi. Pekala siz ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu