Ekonomi

Walmart yeni gıda markasını piyasaya sürdü, tüm tıbbi tesislerini kapatmayı planlıyor

Walmart (WMT), perakendecinin fiyatların yükseldiği dönemlerde çektiği müşterileri korumasına yardımcı olmak için tasarlanan BetterGoods adlı yeni bir market ürün grubunu tanıtıyor.

Salı günü açıklanan BetterGoods, modern olarak tanımlanan ve profesyonel aşçılardan etkilenen gıda ürünlerinden oluşan bir koleksiyon sunacak ve ürünlerin çoğu 5 doların altında satılacak.

Seride dondurulmuş yemekler, süt ürünleri ve atıştırmalık gıdalar gibi çok çeşitli ürünler yer alacak ve fiyat noktaları 2 doların altında başlayıp 15 doları geçmeyecek.

“Modern tüketiciler satın aldıkları mağaza markalı ürünlerden daha fazlasını talep ediyor – yemek deneyimlerini geliştiren uygun maliyetli, yüksek kaliteli ürünler arıyorlar. BetterGoods’un piyasaya sürülmesi tüketicilerin bu isteğini önemli ölçüde karşılıyor,” diyor Walmart’ın mağaza markalı gıda ve tüketim ürünlerinden sorumlu kıdemli başkan yardımcısı Scott Morris.

“BetterGoods yeni bir mağaza markasından çok daha fazlasını temsil ediyor. Müşterilerimize Walmart’ın bilinen olağanüstü fiyatlarıyla benzersiz lezzetleri keşfedebileceklerine dair bir söz anlamına geliyor.”

Duyuruda BetterGoods’un üç temel müşteri zevkini karşılayacağı belirtildi: zengin mısırlı jalapeño çorbası gibi mutfak uzmanlığından esinlenen gıda ürünleri; yulaf bazlı sütsüz dondurulmuş ikram gibi bitkilere dayalı seçenekler; ve gluten ve antibiyotik içermeyen tavuk ısırıkları gibi belirli içerikleri olmayan ürünler.

Bu girişim, süpermarketlerin kendi marka stratejilerini elden geçirdiği, jenerik veya taklit ürünlerden daha benzersiz ve özel ürünlere geçiş yaptığı daha büyük bir değişimin parçasıdır.

Örneğin 2019 yılında Target (TGT), karışık salata kitleri ve yer fıstığı ezmeleri de dahil olmak üzere bir dizi farklı ürün sunan Good & Gather’ı ve dondurulmuş tatlı barları ve karışık atıştırmalık paketlerine yaratıcı yaklaşımlar içeren Favorite Day’i piyasaya sürdü.

BetterGoods, pazar analiz şirketi Numerator tarafından bildirildiği üzere, ABD’de en çok gelir getiren özel market markası olan Great Value’yu da içeren Walmart’ın market markaları dizisine katılacak.

3. parti reklam. Investing.com’un sunduğu veya önerdiği bir teklif değildir. Feragat detaylarına buradan bakın veya reklamları kaldırın

Bu makale AI’nin yardımıyla üretilmiş ve çevrilmiştir ve bir profesyonel tarafından düzenlenmiştir. Daha fazla ayrıntı için Hüküm ve Koşullarımıza bakınız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu