Yaşam

Aksiyon Oyunundan Uyarlanan Borderlands Filminin İlk Posteri: Yayın Tarihi Açıklandı!

Dünyaca ünlü aksiyon oyunu Borderlans’ın merakla beklenen film uyarlaması hakkında detaylar yavaş yavaş netleşiyor. Borderlands’in film uyarlaması ilk olarak 2015 yılında duyurulmuştu ama sonrasında hiçbir şey olmadı. Geçtiğimiz günlerde Borderlands, Twitter hesabında yeni bir afiş paylaştı. Sinemanın vizyon tarihi ve oyuncu kadrosuyla ilgili detaylar belli oldu.

Dünyaca ünlü video oyun serisi Borderlands gelmiş geçmiş en uygun aksiyon oyunları arasında yer alıyor.

Popüler oyun Borderlands’in film uyarlaması ilk olarak 2015 yılında duyurulmuştu ve herkes merakla bekliyordu.

Ancak o yıldan bu yana Borderlands sineması hakkında herhangi bir açıklama yapılmadı. Geçtiğimiz günlerde Borderlands Twitter hesabında filmin afişi paylaşılmış ve detaylar belli olmuştu.

Oyunda olduğu gibi filmde de kurgusal Pandora gezegeninde gizemli bir kalıntının peşine düşen bir grup insanın uzaylılarla mücadelesi anlatılacak.

Filmin yönetmen koltuğunda Eli Roth otururken, senaryosunu Craig Mazin kaleme alıyor.

Borderlands oyunundan uyarlanacak olan sinemanın oyuncu kadrosunda; Jack Black, Kevin Hart, Florian Munteanu, Cate Blanchett, Jamie Lee Curtis ve Ariana Greenblatt gibi birçok ünlü isim var.

Merakla beklenen sinemanın vizyon tarihi de belli oldu. Borderlands sineması 9 Ağustos 2024’te sinemaseverlerle buluşacak!

İşte Borderlands sinemasından ilk afiş;

haber-pazaryeri.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu