Yaşam

Mor ve Ötesi ve Aleyna Tilki, Coke Studio için birlikte seslendirdi

Dünya çapında 19 başarılı sanatçının işbirliğiyle ses getiren Coke Studio’nun ikinci dönemi, Türkiye’ye özel hayata geçirilen benzersiz bir projeyle devam ediyor.

Mor ve Ötesi ve Aleyna Tilki’nin birlikte seslendirdiği, bu yaza damgasını vuracak “Coke Studio Turkey Albümü”nün yeni müziği yayınlandı.

Farklılıklar ortaya çıkınca dünyanın daha güçlü ve mucizevi bir yer haline geldiğini vurgulayan “Gerçek Mucize” mottosuyla yola çıkan Coke Studio’nun Türkiye’ye özel hayata geçirdiği “Coke Studio Türkiye Albümü” projesinin yeni müziği, müzikseverlerin beğenisine sunuldu. .

Türk rock müziğinin ülkemizdeki en değerli temsilcilerinden Mor ve Ötesi ve Türk pop müziğinin genç temsilcilerinden Aleyna Tilki Coke Studio Turkey Albüm’de öne çıkarak beklenmedik ve merak uyandıran bir işbirliğine imza attı.

Proje kapsamında Şehrazat’ın “Yaz Yazı”nı yeniden yorumladılar. Sanatçılar, müziğin prodüksiyonunu yeni neslin nadide müzik yapımcılarından Kaan Arslan’a devretti.

Coke Studio Türkiye Albümü’nde yer almaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten mor ve Ötesi, “Aleyna yıllardır uzaktan ilgiyle takip ettiğimiz, genç ve başarılı bir çalışma arkadaşımız. Çok farklı bir ses tonu ve kendi hikayesine karşı farklı bir tavrı ve iddiası var. Bu kayıtta birlikte çalışmak bizim için bir zevkti. Sürekli ufkunu genişletmeye çalışan disiplinli, zeki ve yetenekli bir genç sanatçıdır. Popüler müziğin kalıcı isimlerinden biri olacağını düşünüyoruz. Sonuçtan dolayı çok heyecanlıyız ve umarız seyirci de bundan keyif alır.” söz konusu.

Aleyna Tilki; “Coke Studio sayesinde hayranlıkla takip ettiğim mor ve ötesi ile birlikte şarkı söylemek benim için çok heyecan vericiydi. Özellikle Ajda Pekkan’ın çok sevdiğim bir şarkısını kendi tarzımda yorumlamak ve mor ve Ötesi ile bir proje yapmak benim için büyüleyiciydi.”

mor ve Ötesi & Aleyna Tilki’nin seslendirdiği Yaz Yaz Yaz müziklerini tüm müzik platformlarından dinleyebilirsiniz.

 

Projede yer alan sanatçılar:

  • Mert Demir & Bege
  • Melike Şahin & Hey Douglas
  • mor ve ötesi & Aleyna Tilki
  • Sefo & Simge Sağ

Coke Studio Türkiye albüm projesi Temmuz ayı boyunca her Cuma yeni müziklerle devam edecek.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu