Haber

Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’dan Emeklilik Düzenleme Çağrısı

Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, “Milyonlarca vatandaşımızın beklediği kademeli emeklilik düzenlemesi için gerekli adımlar bir an önce atılmalıdır.”

Dr. Fatih Erbakan, Muğla 1. Olağan İl Başkanlığı Kongresi’ne katıldı. Atatürk Spor Salonda tek liste ile gerçekleştirilen kongrede İl Başkanlığına Yılmaz Elçin seçildi. Kongrede konuşan Refah Partisi Yine Genel Başkanı Erbakan, enflasyon canavarının, hayat pahalılığının ve faturaların yılbaşını beklemediğini belirterek, “Cumhurbaşkanımız emeklilerimizin mağduriyetine dikkat çekerek,” dedi. , yılbaşına kadar gerekenin yapılacağını söyledi. Avrupa’da emeklilerimizin durumu neden bu kadar düşük? Hayat pahalılığı, enflasyon yılbaşını beklemiyor. Bunu defalarca dile getirdik. Maalesef bu konudaki adımlar yılbaşına kaldı. Her zaman yaptığımız Muğla davetimizi yineliyoruz. Emeklilerimizin yılbaşını beklememesi gerektiğini ve gerekliliğin bir an önce yerine getirilmesi gerektiğini bir kez daha ifade ediyoruz.” dedi.

“Kademeli bir emeklilik düzenlemesi getirilmeli”

Kademeli emeklilik düzenlemesi ile ilgili olarak Erbakan, “Milyonlarca vatandaşımızın beklediği kademeli emeklilik düzenlemesi için bir an önce gerekli adımlar atılmalıdır. Maaş zamları vatandaşın gözü önünde eridi, buharlaştı ve yok oldu. Özellikle zamlar… akaryakıtın ÖTV’sinde.Bir ülkede akaryakıtın enerji fiyatı arttığında tüm maliyetler artıyor.Neden üretim ve nakliye maliyeti artıyor.Dolar için bu tüm ürünlerin fiyatlarına yansıyor.Bir kez daha ifade ettiğimiz gibi Refah Partisi olarak borç, faiz, zam ve vergi ekonomisi uygulamalarından bir an önce vazgeçilmelidir.Milli İttifak’a girerken AK Parti “Şirketle yaptığımız anlaşmada bu gerçekleri tek tek vurguladık. Biz de bu adımların atılması gerektiğini söyledik. Bugün de tekrarlıyoruz. Kamu kesiminde tasarruf tedbirleri sıkılaştırılmalıdır. Kamuda israf ortadan kaldırılmalıdır.” dedi. – MUĞLA

senpazar-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu